Despre noi

Ce este Arttiffany.ro?

Arttiffany te ajută să descoperi cele mai bune oferte la lenjerie intima vandute de diferiți comercianți cu amănântul din România, prin organizarea acestora într-un catalog cuprinzător pe care îl găsiți pe Arttiffany.ro.

Ați găsit ceva ce vă place?

Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe produsul dorit pentru a-l putea achiziționa direct de la comerciant.

Ce tipuri de magazine găsiți pe Arttiffany.ro?

Arttiffany.ro înglobează oferte de la zeci de magazine online pentru fiecare dintre următoarele categorii: costume de baie, body si toppuri, dresuri si colanti etc.

Arttiffany.ro vinde aceste produse direct?

Arttiffany colaborează direct cu diferiți comercianți cu amănântul și magazine din România pentru a se asigura că prețurile, produsele și disponibilitatea acestora sunt actualizate în mod regulat pentru ca experiența dumneavoastră pe Arttiffany.ro să fie căt mai plăcută și utilă.

Atunci când faceți click pe unul dintre produse și/ sau apăsați pe butonul “Vezi pret” vă vom redirecționa către site-ul retailerului, deoarece Arttiffany nu vinde sau livrează direct niciunul dintre produsele pe care le veți găsi pe site.

Daca aveti intrebari suplimentare sau doriti sa va ajutam sa gasiti un produs in catalog, ne puteti scrie la [contact @ Arttiffany.ro]